+420 601 201 575info@fyziomedico.czMarie Cibulkové 15, Praha - Nusle , 140 00

Revoluční péče o lymfatický systém: FYZIO MEDICO CLICNIC spojuje síly s tajemným neznámým

9 ledna, 2024 by admin0

Lymfatický systém, náš neznámý hrdina, hraje klíčovou roli v celkovém zdraví. Mnoho lidí klade velký důraz na zdravý životní styl a starost o své tělo. Zajímají se o to, jak vlastně funguje. To, co, ale často zůstává v pozadí a jednou velkou neznámou je lymfatický systém. A co že to ten neustále skloňovaný lymfatický systém vlastně je? Je vůbec potřebný? Ujišťujeme Vás, že potřebný je. Lymfatický systém je síť cév, uzlin a orgánů, která hraje zásadní roli v našem imunitním systému a v odstraňování odpadních látek z těla. Sportujete a otékají Vám nohy? Hubnete? Máte stresové období? Jste často nemocní? S tím vším Vám funkční lymfatický systém může pomoci.

Ve FYZIO MEDICO CLINIC se neomezujeme pouze na poskytování služeb, ale snažíme se být průkopníkem v oblasti edukace. Náš tým zkušených fyzioterapeutů věří, že informovaný pacient je klíčem k celkovému úspěchu. Klienti nejenže prochází profesionální fyzioterapií a masážemi, ale také jsou vybaveni znalostmi o tom, jak pečovat o svůj lymfatický systém v každodenním životě. A protože věříme, že za úspěšnou terapií stojí také správná domácí péče, rozhodli jsme se tomu jít naproti a zkusit zkombinovat profesionální lymfatické masáže a funkční podložku PRANAMAT ECO. Tuto metodu jsme s pomocí některých našich klientů testovali necelé dva měsíce a rádi bychom Vám sdělili pozitivní účinky, které jsme zpozorovali.

 

1) Problémy s otoky končetin

Naše klientka, trpěla otoky dolních končetin způsobenými dlouhodobým nezdravým životním stylem – minimální konzumací tekutin, nadměrným kofeinem a nedostatkem aktivity. Pravidelné návštěvy lymfatických masáží u ní přinášely výrazné změny a klientka začala pociťovat úlevu od otoků. Po domluvě s klientkou jsme k pravidelným masážím zkusili zařadit také akupresurní podložku PRANAMAT ECO na domácí použití. Nejenže naše klientka pocítila úlevu od otoků, ale také začala vnímat pozitivní vliv na svou psychiku. S nárůstem žízně začala více pít, což otevřelo cestu k lepšímu fungování celkového lymfatického systému. Díky kombinaci domácího užití podložky PRANAMATU ECO a pravidelných lymfatických masáží senavíc klientka začala více zajímat o své zdraví a jaký vliv má její životní styl na její tělo. Tento příběh ukazuje, jak pozitivní změny v jedné oblasti mohou mít širší vliv na celkovou kvalitu života.

2) Stres a boj s celulitidou

Ve FYZIO MEDICO CLINIC jsme nedávno měli klientku, která se potýkala s vysokým stresem z práce a dbala pečlivě na svůj vzhled. Přestože se snažila jíst zdravě, bojovala s celulitidou, která se neúprosně držela. Její cesta ke zlepšení byla spojena s pravidelnými návštěvami lymfatických masáží a začaly se objevovat pozitivní změny. Metabolismus klientky dostal pořádný „náboj“, což vedlo k efektivnějšímu odbourávání tělesného tuku. Opět po domluvě s klientkou jsme k lymfatickým masážím zkusili zařadit domácí užití masážní podložky PRANAMAT ECO. U klientky postupně docházelo ke zlepšení celulitidy a k úžasným výsledkům ve formě ubytku na váze. Pro ni to nebylo jen o estetickém vylepšení, ale také o celkovém zlepšení pohody a sebevědomí. Pro nás to byl potěšující příklad toho, jak mohou lymfatické masáže v kombinací s podložkou PRANAMAT ECO pozitivně ovlivnit i vzhled i zdraví.

3) Bolet končetin a problémy s regenerací

Klient, který se věnuje výkonnému sportu, konkrétně triatlonu k nám původně docházel pouze na fyzioterapii. Vzhledem k tomu, že klient trpěl přetížením nohou, což se projevovalo bolestí a pocitem těžkosti, zařadili jsme k fyzioterapii také lymfatické masáže. Výsledky lymfatických masáží byly pozoruhodné. Masáže přispěly k výraznému zlepšení krevního oběhu, což mělo přímý vliv na regeneraci jeho svalů a odstranění kyseliny mléčné. Díky tomu se postupně zbavoval bolesti a nepříjemných pocitů v nohách. Zkusili jsme do jeho denní rutiny zařadit také akupresurní podložku PRANAMAT ECO, která v kombinaci s lymfatickými masážemi viditelně pomáhala k rychlejší regeneraci a uvolňování nejen přetížených oblastí klienta. Zkušenost našeho klienta podtrhuje účinnost lymfatických masáží a akupresurních podložek PRANAMAT ECO v prevenci a léčbě přetížení svalů.

Jak to vlastně celé funguje?

Akupresurní podložka PRANAMAT ECO díky precizním akupresurním bodům stimuluje lymfatický systém, podporuje průtok lymfy a napomáhá detoxikaci těla. Tato podložka není jen prostředkem k uvolnění svalů, ale stává se také nástrojem pro osvětu o lymfatickém systému. A spolu s naší manuální lymfatickou masáží, je to nástroj pro zlepšení celkového zdraví. Díky celému tomuto testování jsme zjistili, že kombinace profesionální péče ve FYZIO MEDICO CLINIC a terapeutické působení PRANAMATU ECO vytváří nový standard péče o lymfatický systém. Naši klienti již nemusí být pouze pasivními příjemci, ale také aktivními účastníky ve svém vlastním zdraví.

Věříme, že tato spolupráce bude spojovat to nejlepší z obou světů a umožňuje lidem péči o svůj lymfatický systém jak u nás na klinice, tak v pohodlí svých domovů.

Závěrem tedy:
Ve FYZIO MEDICO CLICNIC věříme, že naše spojení s PRANAMATEM nemusí v konečném důsledku být jen o péči o lymfatický systém. Může to být revoluce v tom, jak lidé pečují o své tělo. S touto spoluprací již nebude péče o lymfatický systém pouze o tom zajít si dvakrát za měsíc na masáž, ale o celkové transformaci mindsetu v péči o vlastní zdraví a svém vlastním přínosu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Fyziomedico 2023. All rights reserved.